Stier: Vrouw

Geplaatst op maandag 28 maart 2005 @ 10:32 , 1523 keer bekeken

De Stiervrouw is meestal lichamelijk aantrekkelijk, met een vloeiende, sexy loop, met zachte ronde contouren en grote expressieve ogen; ze heeft een aureool van moederlijkheid en rust waaronder een nauwelijks verborgen sensualiteit ligt. Dat heeft niets te maken met behaagzucht, het is net zoiets vanzelfsprekends als ademhalen, en ze aanvaardt het als deel van haar persoonlijkheid, zodat ze haar seksualiteit niet bewust als wapen gebruikt. Er zit in feite een groot element in van comfort schenken en eerlijkheid van benadering. Ze zoekt naar veiligheid, zowel emotioneel als economisch, idealiseert schoonheid, waardeert succes, wenst afhankelijkheid en leeft om voor je te zorgen.

Kwaliteit is haar wachtwoord in alles. Indien je de gelukkige bent, kun je uitzien naar een luxueuze omgeving, of tenminste buitengewoon comfort, heerlijke maaltijden, overal bloemen, een goed geoliede gang van zaken waar alleen een aardbeving verandering in kan brengen, en gezonde en goedgemanierde kinderen die je beschouwen als de hoogste autoriteit. Deze vrouw wenst niet te domineren. Ze wordt door daden en niet door woorden gewonnen; is ze eenmaal de jouwe, dan heb je haar onverdeelde liefde en aandacht.

Kleur betekent veel voor haar; ook bloemen, kleine dieren, alles wat met de natuur te maken heeft en vooral geuren, want ze is een zinnelijke vrouw die gemakkelijk opgewekt kan worden tot een warm en vurig bedgenote. Ze houdt veel van de weelde en structuur van fluweel en bont, wordt net als de Steenbok aangetrokken tot het uiterlijke vertoon van succes, maar heeft een beter instinct, meer een intuïtief gevoel waardoor ze een goed mensenkenner is. daardoor wordt ze nooit voor de gek gehouden door uiterlijkheden; ze is geen snob. Als echtgenote zal deze vrouw je nooit teleurstellen, je leven zal veilig zijn en geworteld in duurzame waarden.

© Peris


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: