Aanrader op "Het Clubs Dagblad"

Geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017 @ 22:11 , 319 keer bekeken

Datgene wat je het minst verwacht, komt altijd als een volslagen verrassing!
 

Het Clubs Dagblad besteedt geregeld aandacht aan clubs in de rubrieken "Aanrader" en "Nieuwe Club". Durf te voelen verscheen vandaag in de rubriek "Aanrader"! Ik was zo verbaasd, maar zie het ook als een signaal, dat ik de draad van deze Club hoognodig weer moet oppakken, want het clubhome ziet er op zijn zachtst gezegd gedateerd en kaal uit! Als je met zoveel tegelijk bezig bent en eigenlijk ook alles tegelijk zou willen doen, kom je geregeld tot de ontdekking dat je aan een heleboel niet toekomt. Dat ervaar ik althans wel zelf zo!

Ik wil het artikel van Marcel (Serpentor) dat hij geschreven heeft over deze club graag hier delen!

 


Clupper Peris, beter bekend als Wilma, is operator van clubs over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze houdt van treinen, koken, heeft een groot hart voor de Zuid-Koreaanse sensatie Park Si Hoo... en ze 'durft te voelen', om maar een brugje te slaan. Wilma is trots op de gelijknamige club, die een combinatie wil zijn van alles wat met psychologie èn spiritualiteit te maken heeft. De titel van haar club is volgens Wilma gekozen, omdat voelen het begin is van elk spiritueel beleven. Wilma kennende is het echter totaal niet zweverig. Een beetje spiritualiteit in een mensenleven is nooit verkeerd!

Een van de pilaren onder haar club is ongetwijfeld de uitnodiging om uiting te geven aan emoties en gevoelens. De club hoopt een platform te zijn voor iedereen die van zijn spirituele hart geen moordkuil wil maken. Ik durf te garanderen dat je begrepen wordt. Hoe 'eigenaardig' je gevoelens ook mogen lijken! Sta jij er ook voor open...?


Bron: clubsdagblad.clubs.nl


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: